KONCERTY / GIGS

středa 19. prosince 2018


Ahoj, tedko sem si vzpomnela, na NĚCO:

co sme obyčejnýho zažili a bylo to fantastic:
Jeli sme na běžky, cca v roce 2016, v únoru možná, nebo jindy, noale podstatný je, že bylo hodně sněhu, tak sme nejeli dohor, aby nás všichni nepotkali, pže Ludec v detsví zažil, že semu smali na sjezdovce za lyže, ačkoli byl nejrychlejší, no a maša srazila hulkama pana učitele angličtiny a taky neuměla zastavit u vleku, musela trochu se zastavit o tu frontu...od té doby má ráda běžky a příjde jí, že to umí, ale pak se zjistilo, že od té doby taky na nich moc nejezdila.

no, tak vo brdskejch trasách nasel ludec vsecky tajný informace v mapach, sníh byl, počasí nadherný.

Nejdřiv to hodně nešlo, pěší turisté museli strašňě dlouho čekat, nez kolem nich projedeme, jeden hodil kouli. Ludec měl sver s pandama  a masa nadávala a padala. Pak se to zlepšilo, dokonce se zdalo, ze dblv jsou rychlejsi, nez lidi z protismeru, ale záhy se zjistilo, ze oni lidé jedou dokopce mirnýho...to uz teda nebyl mirnej.



Také jsme se posouvali vzhůru kořenovým svahem,  kolem holčičky brečící , že uz nikam nechce, babi jí přemlouvala, at to este zkusí, že to  děda nemyslel zle...takze nam doslo, kdo byl dabel v červenejch elastakach a rudý větrovce, co svištěl dole proti nám  křičíc bacha, koule. (nikdo v tej chvíli nevěděl, co tim mysli, každej to vstřebával  po svým, žejo, čili to bylo trochu strašidelny  a  pak teda smutnovzpominkový jako život, českejfilm)

Následně se stalo něco podobnýho máše dokopce..(.to si delas prdeel fuj fuj tudy nikdonejezdi nahoru vis proc??!??! pze je to debilnost!!)

Poté jsme našli radar.

Byl to nádherný den.